Resultaten voor laboratorium

laboratorium
Medische Microbiologie Laboratorium HMC.
350 medisch specialisten. Over laboratorium Medische Microbiologie. Als uw arts vermoedt dat u een infectieziekte heeft, doet het laboratorium Medische Microbiologie onderzoek om vast te stellen of dat klopt. U moet 1 of meerdere dagen wachten op de uitslag van het onderzoek.
Laboratorium, Klinische Chemie en Hematologie SKB Winterswijk.
Zorgdomein / zorgportaal. u bevindt zich hier: Home Onze zorg Specialismen en poliklinieken Laboratorium, Klinische Chemie en Hematologie. Inloggen Mijn SKB. Laboratorium, Klinische Chemie en Hematologie. Het laboratorium, Klinische Chemie en Hematologie zijn vakgebieden die onderdeel zijn van de medische laboratoria.
laboratorium Arbo Kennisplatform over veilig en gezond werken.
NTR Het Klokhuis laboratorium.
Het Klokhuis op Social Media. Achter de schermen. In de klas. Je hebt gezocht op laboratorium 5. Het Kantoor 101. Niet gevonden wat je zocht? Probeer één van de onderstaande woorden. Bio Art laboratorium. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen?
Laboratorium Informatie Systeem DA Medical Group.
Onze dienstverlening voor de medische laboratoria heeft betrekking op zowel klinische chemie, microbiologie als pathologie. DA adviseert over de digitale strategie voor laboratoria, denk hierbij aan labautomatisering, integratie en inrichting van een laboratorium informatiesysteem LIS, integratie tussen het LIS en het EPD-systeem van de klanten van het laboratorium, informatiesysteem voor pathologie en digitaal beeldmanagement voor pathologie.
Nederlandse synoniemen van laboratorium, ander woord voor laboratorium.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van laboratorium. Puzzelomschrijvingen van laboratorium.: Ruimte voor natuurwetenschappelijke onderzoeken. Ruimte voor onderzoek. Werkplaats van een chemicus. Werkplaats voor onderzoek. Werkruimte van een scheikundige. Cryptische omschrijvingen van laboratorium.:
Laboratorium voor Diagnostiek - Radboudumc.
We hebben met het Radboudumc Laboratorium voor Diagnostiek nu één front office en 24-uurs laboratorium. Als eerste in Nederland hebben we hiermee voor alle patiëntenzorg laboratoria negen laboratoria van vijf afdelingen de monsterontvangst en de basis/spoeddiagnostiek samengebracht in één centrale faciliteit.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: laboratorium. laborat o rium het; o; meervoud: laboratoria, laboratoriums 1 werkplaats waar proeven gedaan worden voor medisch, natuurkundig, scheikundig etc. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons