Meer resultaten voor apotheek

apotheek
Catharinahuis.
Het oude klooster Catharinahuis is in 2004 omgebouwd tot een mooi gezondheidscentrum waar 3 huisartspraktijken en een apotheek zijn gevestigd. De huisartspraktijken zijn allen open voor inschrijving. Hieronder vindt u de websites van de 3 praktijken. Huisartsenpraktijk Schoten Huisartsenpraktijk Sernee en Waas Huisartsenpraktijk Windhorst Apotheek het Catharinahuis.
Poliklinische Apotheek Albert Schweitzer ziekenhuis Poliklinische Apotheek.
Poliklinische Apotheek Na uw bezoek bij de specialist of bij ontslag uit het ziekenhuis kunt u meteen uw medicijnen afhalen bij de Poliklinische Apotheek. U vindt de Poliklinische Apotheek in de centrale hal van het ziekenhuis op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht.
VNA Voor jouw apotheek Stichting Verenigde Nederlandse Apotheken.
Ik wil mijn eigen apotheek. Ik wil mijn apotheek overdragen. Voordelen van VNA. Apotheek overnemen zonder financieringsrisico. Ondersteuning op farmaceutisch en zakelijk gebied. Collectieve voordelen en keuzevrijheid. Meerdere opties voor overdragende apothekers. Stichting VNA beheert ruim 150 apotheken in Nederland.
Martini Apotheek.
In de Martini apotheek kunt u alles krijgen wat u ook in een openbare apotheek kunt krijgen. Zoals verbandmiddelen, pijnstillers en neusdruppels. De Martini Apotheek is tijdens de diensttijden altijd open voor iedereen die met spoed medicatie op recept nodig heeft.
Apotheek farmacie St. Antonius Ziekenhuis.
088 320 73 50. Locaties en openingstijden Specialist vinden. Antonius Ziekenhuis heeft twee soorten apotheken: de St. Antonius Apotheek, ook wel poliklinische apotheek genoemd en de ziekenhuisapotheek, ook wel de klinische apotheek genoemd. Belangrijke mededeling: Tijdelijke maatregelen uitgiftegeneesmiddelen i.v.m. Bij de St.
Apotheek 's-Gravenland.'
en op feestdagen wordt voor ons waargenomen door.: Regioapotheek IJsselland Prins Constantijnweg 2 in Capelle a/d IJssel. Telefoonnummer: 010 - 2583381. Deze apotheek is gevestigd in het IJsselland ziekenhuis, naast de hoofdingang aan de Rotterdamse kant. 2021 Apotheek 's' Gravenland.
apotheek WikiWoordenboek.
medisch plaats waar men geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten kan kopen. Medicijnen die voorgeschreven zijn door de arts kun je ophalen bij de apotheek. Een bezoek aan haar huisarts en de apotheek. Op vakantie heb ik een reis apotheek bij me.
Apotheek Wassenaar Huizen.
JA, ik geef toestemming NEE, ik geef geen toestemming. apotheek 2021-08-10T1538120200: 02-05-2021 Apotheek Huizen. Ook Apotheek Wassenaar heeft zijn steentje bijgedragen aan het COVID-19 vaccinatieproces. Samen met een aantal huisartsen in Huizen zijn de vaccins op een efficiƫnte en. apotheek 2021-04-06T0926220200: 01-04-2021 Apotheek Huizen.

Contacteer ons